Gabungan lanté Mat ZYGD300-08

Pondok Description:

ZYGD300-08 non-dieunakeun kotak Diménsi: 300 * 300 * 23mm unggal 10pcs dina hiji kertas karton karton Diménsi: 330 * 330 * 250mm Self Beurat: 2kg kuantitas Per Wadahna: 20 ': 9500pcs  


  • Port: Ningbo
  • jéntré produk

    Tags produk

    ZYGD300-08 non-dieunakeun kotak
    Dimension: 300*300*23mm
    each 10pcs in one paper carton
    karton Diménsi: 330*330*250mm
    Beurat Dojang: 2kg
    kuantitas Per Wadahna: 20′:9500pcs

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !