Palastik Stools ZY- S02

Pondok Description:

ZY- S02 Description: tilepan Lengkah Stool Bahan: PP Ukuran: 290x220x270mm Packing: 20pcs dina hiji karton karton Diménsi: 640x400x400mm Beurat Net: 16kgs Kasar Beurat: kuantitas 17kgs Per Wadahna: 20ft: 5566pcs; 40HQ: 11328pcs  


  • Port: Ningbo
  • jéntré produk

    Tags produk

    ZY- S02
    Description: tilepan Lengkah Stool
    Bahan: PP
    Ukuran: 290x220x270mm
    Packing: 20pcs dina hiji karton
    karton Diménsi: 640x400x400mm
    Beurat Net: 16kgs
    Kasar Beurat: 17kgs
    kuantitas Per Wadahna:
    20ft: 5566pcs; 40HQ: 11328pcs

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !