Foldable Crate Plastik ZY-L1

Pondok Description:

ZY-L1 Bahan: PP Tutup Ukuran: 335 * 225 * 40mm Buka Ukuran: 335 * 225 * 160mm Piece Beurat: Beurat Net 354g: 6.36kg Kasar Beurat: 7.36kg beban: 15kg cecekelan Jangkungna: 12.5mm bungkusan: 40pcs dina hiji karton kuantitas Per Wadahna: 20 ': 10600pcs 40': 20500pcs  


  • Port: Ningbo
  • jéntré produk

    Tags produk

    ZY-L1
    Bahan: PP
    Close Size:335*225*40mm
    Open Size:335*225*160mm
    Piece Weight:354g
    Beurat Net: 6.36kg
    Kasar Beurat: 7.36kg
    Load:15kg
    Handle Height:12.5mm
    bungkusan: 40pcs dina hiji karton
    kuantitas Per Wadahna: 20′:10600pcs 40′:20500pcs

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !