Baskets balanja ZY-B005

Pondok Description:

ZY-B005 Ukuran Cipondoh, Tangerang: 425 * 292 * 225mm Bahan: HDPE Self Beurat: 0.78kg bungkusan: 12pcs dina hiji karton karton Diménsi: 440 * 310 * 570mm kuantitas Per Wadahna: 20 ': 380ctns Orde Copélna kuantitas: 500pcs pikeun tiap warna  


  • Port: Ningbo
  • jéntré produk

    Tags produk

    ZY-B005
    Item Size:425*292*225mm
    Bahan: HDPE
    Beurat Dojang: 0.78kg
    bungkusan: 12pcs in one carton
    karton Diménsi: 440*310*570mm
    kuantitas Per Wadahna: 20′:380ctns
    Orde Copélna kuantitas: 500pcs for each color

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !