Baskets balanja ZY-B001

Pondok Description:

ZY-B001 Ukuran Cipondoh, Tangerang: 480 * 330 * 270mm Bahan: HDPE Self Beurat: 0.96kg bungkusan: 24pcs dina hiji karton karton Diménsi: 510 * 340 * 720mm kuantitas Per Wadahna: 20 ': 230ctns Orde Copélna kuantitas: 500pcs pikeun tiap warna  


  • Port: Ningbo
  • jéntré produk

    Tags produk

    ZY-B001
    Item Size:480*330*270mm
    Bahan: HDPE
    Beurat Dojang: 0.96kg
    bungkusan: 24pcs dina hiji karton
    karton Diménsi: 510*340*720mm
    kuantitas Per Wadahna: 20′:230ctns
    Orde Copélna kuantitas: 500pcs for each color

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !