teknologi

Disfigurements umum tina Produk Plastik

ciri

sabab

solusi

Kakurangan
(Deformity)
1, laju aliran ngalembereh leuwih handap, jeung goréng flowability
2, Teuing hawa tapi knalpot goréng ngabalukarkeun moal bahan cukup bisa boneka kana rohangan
3, hawa suntik Handap na tekanan
1, Pilih ngalembereh luhur laju aliran bahan
2, Tambahkeun deui atawa manjangkeun knalpot pipa
3, ngangkat hawa suntik na tekanan
Burr 1, langka clamping gaya
2, kapang distort
3, laju aliran ngalembereh teuing tinggi
4, Teuing tekanan suntik
1, Ngaronjatkeun kapasitas clamping
2, ngarubah kapang
3, Pilih ngalembereh handap laju aliran bahan
4, Saluyukeun tekanan suntik
Beulah 1, bahan salah angka atawa teuing kalungguhan bahan Daur mulang ka ngarojong pegatna struktur molekul
2, produk alesan jeung konstruksi kapang, stress internal aya na utamana bahan ngalir arah
3, hawa kapang jeung suntik hawa teu cocog ogé
4, Inlay diatur kaluar tempat atawa henteu haneut-up
5, operasi assembly kurang ajar
1, Pilih bahan cocog pikeun témbok sisi kandel tur pamakéan brand anyar masterbatch
2, Saluyukeun technics molding na technics pembuangan
3, Saluyukeun hawa kapang jeung hawa suntik
4, desain dioptimalkeun tur haneut-up ka inlay
5, Gently assembly operasi

ngabentenkeun

katingalian

1, produk ieu gembleng, teu deformity atawa distorsi
2, warna sabanding, teu chromatism atra

nyabak

1, beungeut The téh lancar, di sabudeureun sisi jeung handles boga Burr
2, Accessaries cocog ogé, stacking ajeg
3, produk didegradasi nyaeta kaku, rapuh, sedengkeun produk kualitas luhur anu silken sarta fléksibel

beurat

1, Nurutkeun kana polimérisasi jeung harta fisik, anu produk lampu nembongkeun crystallinity handap sarta luhur purity
2, Kalawan pangwangunan sarua jeung ketebalan samping, dijieun tina bahan anu sarua, hiji lampu bakal hadé

WhatsApp Online Chat !