Beberesih Equipment ZYAF219

Pondok Description:

ZYAF219 lilin laras Bahan: ukuranana PP: 560 * 295 * 340mm bungkusan: 5pcs dina hiji kertas karton karton Diménsi: 555 * 310 * 610mm Beurat Net: 2.5kg Kasar Beurat: 3.4kg kuantitas Wadahna: 20 ': 328ctns  


  • Port: Ningbo
  • jéntré produk

    Tags produk

    ZYAF219 lilin laras
    Bahan: PP
    ukuranana: 560 * 295 * 340mm
    bungkusan: 5pcs dina hiji kertas karton
    karton Diménsi: 555 * 310 * 610mm
    Beurat Net: 2.5kg
    Kasar Beurat: 3.4kg
    kuantitas Wadahna: 20 ': 328ctns

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !