certifications

Simkuring sorangan sabagian 20 equipments kaasup 100-10000 gram komputer-dikawasa injectors plastik, blowers palastik jeung departemén palletizers.Six plastik anu ngadeg di parusahaan, kaasup departemen produksi, departemén R & D, ékspor & impor departemen, departemén bisnis domestik, departemén kualitas na gudang & jurusan angkot.


WhatsApp Online Chat !