Tentang Kami

pic_22
Ningbo Zhongyi Plastik Téhnologi Co., Ltd
nyaeta hiji produsén ahli pikeun produk plastik sarta ogé mangrupa pamekar pikeun molds. Simkuring geus komitmen Sunan Gunung Djati kana panalungtikan, desain na pamasaran recyclable pakét logistik produk dipaké, anu ngamungkinkeun para pikeun ngaganti pakét hiji-waktos kalawan sistem bahan daur ulang bungkusan. Urang Tujuan nyadiakeun kualitasna alus sarta produk ramah-eco sarta layanan super ka konsumén dumasar duanana di Cina jeung luar negeri dina watesan warehousing, distribusi sarta sistem transportasi recyclable. Hasil panalungtikan jeung dijalankeunnana totes logistik palastik ngajadikeun urang nyandak hiji posisi nguntungkeun dina industri urang. Samentara kami salawasna kasampak di nyadiakeun usulan design has pikeun industri husus na para nasabah. Produk urang geus dijual sajauh Jerman, Walanda, Belgia, AS, HK, jsb

Simkuring sorangan leuwih 20 injectors palastik komputer-dikawasa ku kapasitas 100-10000 gram. Kami geus ngagaduhan 6 departemén nyetél, departemén produksi, R & D (item anyar & CAD / Cam kapang), impor & ékspor, dagang domestik, QC, gudang & angkot. Kami geus ngagaduhan kapasitas hade manufaktur sarta gudang & angkot. Kapasitas taunan pikeun produksi tote hits 8 jutaan sarta average kapasitas taunan nyaéta saluhur 20000 ton.

motto urang nyaeta "urang, Juara na Quality". Urang tulus mudahan urang bisa nyieun istilah panjang-na hubungan bisnis friendly jeung konsumén sakuliah dunya keur silih dipikaresep.

b5 B1 b2


WhatsApp Online Chat !