teknologji

Disfigurements zakonshme e produkteve plastike

simptomë

shkak

zgjidhje

Mangësi
(deformime)
1, Shkalla e rrjedhjes shkrihet është më e ulët, dhe flowability keq
2, Shumë ajrit por shter keq nuk shkakton materiale të mjaftueshme për të jetë i mbushur në zgavrën
3, temperaturë më të ulët injeksion dhe presionin
1, Zgjidh lartë shkrihet materialin e kursit të rrjedhjes
2, Add a shumë të zgjeruar shkarkimit tuba
3, të rrisë temperaturën dhe presionin injeksion
burr 1, pakta forca goditjen
2, Mold shtrembërojnë
3, Shkalla e rrjedhjes Melt është shumë i lartë
4, shumë presion injeksion
1, për të përmirësuar kapacitetin fiksim
2, Modifiko myk
3, Zgjidhni ulët shkrihet materialin e kursit të rrjedhjes
4, të rregulluar presion injeksion
ndarje 1, numri material i gabuar ose shumë të çojë material riciklimi për thyerje të strukturës molekulë
2, produkti i paarsyeshëm dhe ndërtimi myk, stresi brendshme ekzistuese dhe sidomos materiale rrjedhin drejtimet
3, temperatura myk dhe injeksion temperatura nuk përputhen dhe
4, zbukurim përcaktuar në vendin e vet ose jo të ngrohtë-up
5, operacion Rude kuvendi
1, Zgjidhni materiale të përshtatshme për mur të trashë anësor dhe markë përdorimit masterbatch i ri
2, Rregullo teknikë derdhur dhe teknikë asgjësimin
3, Rregullo temperaturën myk në temperaturën injeksion
4, dizajn optimizuar dhe të ngrohtë-up për zbukurim
5, butësisht kuvendi operacion

Të dallojë

shfaqje

1, produkti është i paprekur, jo deformity ose deformim
2, ngjyrë proporcional, jo chromatism dukshme

prek

1, sipërfaqja është e qetë, rreth anët dhe trajton nuk kanë burr
2, Accessaries përputhen mirë, stacking është e qëndrueshme
3, produkti degraduar është e ashpër, e brishtë, ndërsa produkti me cilësi të lartë është prej mëndafshi dhe fleksibël

peshë

1, Sipas polimerizim dhe pronës fizike, produkti drita tregon crystallinity ulët dhe pastërti të lartë
2, me të njëjtin ndërtim dhe trashësi anë, bërë nga i njëjti material, një dritë do të jetë më mirë

WhatsApp Online Chat !