Rreth nesh

pic_22
Ningbo Zhongyi plastike Technology Co, Ltd,
është një prodhues ekspert për prodhimet plastike dhe gjithashtu një zhvillues për moulds. Ne kemi qenë të angazhuar veten në projektimin, kërkimin dhe marketingun e paketës logjistike produkteve të riciklueshme të përdorura, duke bërë të mundur për të zëvendësuar paketën një herë me sistemin materialet e riciklimit paketimit. Ne kemi për qëllim për të siguruar cilësi të lartë dhe të produkteve eko-miqësore dhe të shërbimit super për klientët të bazuar edhe në Kinë dhe jashtë shtetit në kushtet e deponimit, shpërndarjes dhe sistemit të riciklueshme transportit. Hulumtimi dhe ekzekutimi i totes plastike logjistike na bën të marrë një pozicion të favorshëm në industrinë tonë. Ndërkohë ne gjithmonë të shikojmë në sigurimin e propozimeve dizajn të veçantë për industritë e veçanta dhe konsumatorëve. Produktet tona janë shitur aq sa Gjermania, Holanda, Belgjika, SHBA, HK, etj

Ne vet mbi 20 injectors plastike të kontrolluar kompjuterin me kapacitet prej 100-10000 gram. Ne kemi marrë 6 departamente të ngritur, departamenti i prodhimit, R & D (për objekte të reja dhe CAD / CAM myk), importin dhe eksportin, tregtinë e brendshme, QC, depo dhe transportit. Ne kemi marrë kapacitet të mirë të prodhimit dhe depo dhe transportit. Kapaciteti vjetor për prodhimin ngarkesë godet 8 miliona dhe kapaciteti mesatar vjetor është aq i lartë sa 20.000 ton.

Motoja jonë është "njerëzit, risi dhe cilësi". Ne sinqerisht shpresojmë se ne mund të krijojë një afat-gjatë dhe marrëdhënie miqësore të biznesit me klientët në të gjithë botën për interes të përbashkët.

B5 b1 b2


WhatsApp Online Chat !