• one-a
 • plastic
 • two

për ne ajo që është e ardhshme?

Ningbo Zhongyi plastike Technology Co, Ltd, është një prodhues ekspert për prodhimet plastike dhe gjithashtu një zhvillues për moulds. Ne kemi qenë të angazhuar veten në projektimin, kërkimin dhe marketingun e paketës logjistike produkteve të riciklueshme të përdorura, duke bërë të mundur për të zëvendësuar paketën një herë me sistemin materialet e riciklimit paketimit. Ne kemi për qëllim për të siguruar cilësi të lartë dhe të produkteve eko-miqësore dhe të shërbimit super për klientët të bazuar edhe në Kinë dhe jashtë shtetit në kushtet e deponimit, shpërndarjes dhe sistemit të riciklueshme transportit. Hulumtimi dhe ekzekutimi i totes plastike logjistike na bën të marrë një pozicion të favorshëm në industrinë tonë. Ndërkohë ne gjithmonë të shikojmë në sigurimin e propozimeve dizajn të veçantë për industritë e veçanta dhe konsumatorëve. Produktet tona janë shitur aq sa Gjermania, Holanda, Belgjika, SHBA, HK, etj

Mëso më shumë
 • f7f95d1a
 • 4346e935
 • 8550d949
 • produktet funksion

  më shumë

  New products

  Ningbo Zhongyi plastike Technology Co, Ltd,

  Ningbo Zhongyi plastike Technology Co, Ltd, është një prodhues ekspert për prodhimet plastike dhe gjithashtu një zhvillues për moulds. Ne kemi qenë të angazhuar veten në projektimin, kërkimin dhe marketingun e paketës logjistike produkteve të riciklueshme të përdorura, duke bërë të mundur për të zëvendësuar paketën një herë me sistemin materialet e riciklimit paketimit. Ne kemi për qëllim për të siguruar cilësi të lartë dhe të produkteve eko-miqësore dhe të shërbimit super për klientët të bazuar edhe në Kinë dhe jashtë shtetit në kushtet e deponimit, shpërndarjes dhe sistemit të riciklueshme transportit. Hulumtimi dhe ekzekutimi i totes plastike logjistike na bën të marrë një pozicion të favorshëm në industrinë tonë. Ndërkohë ne gjithmonë të shikojmë në sigurimin e propozimeve dizajn të veçantë për industritë e veçanta dhe konsumatorëve. Produktet tona janë shitur aq sa Gjermania, Holanda, Belgjika, SHBA, HK, etj

  Mëso më shumë
  WhatsApp Online Chat !