• one-a
 • plastic
 • two

за нас она што е следно?

Ningbo Zhongyi пластика технологија Co, Ltd е експерт производител на пластични производи и, исто така, инвеститорот за калапи. Ние сме биле самите посветени на истражување, проектирање и промет на рециклирачки логистичка пакет искористените производи, овозможувајќи им да го замени пакет еден-време со рециклирање на материјали за пакување систем. Наша цел е да обезбеди висок квалитет и еко-пријателски производи и супер услуга на клиентите врз основа и во Кина и во странство, во однос на складирање, дистрибуција и рециклира транспортен систем. Истражувањето и извршување на пластични логистичка торбите го земеме еден поволна позиција во нашата индустрија. Во меѓувреме, ние секогаш се погледне на обезбедување на впечатлив дизајн предлози за посебни индустрии и клиенти. Нашите производи се продаваат колку што се Германија, Холандија, Белгија, САД, Хонг Конг, итн

Научи повеќе
 • f7f95d1a
 • 4346e935
 • 8550d949
 • функција производи

  Повеќе

  New products

  Ningbo Zhongyi пластика технологија Co, Ltd

  Ningbo Zhongyi пластика технологија Co, Ltd е експерт производител на пластични производи и, исто така, инвеститорот за калапи. Ние сме биле самите посветени на истражување, проектирање и промет на рециклирачки логистичка пакет искористените производи, овозможувајќи им да го замени пакет еден-време со рециклирање на материјали за пакување систем. Наша цел е да обезбеди висок квалитет и еко-пријателски производи и супер услуга на клиентите врз основа и во Кина и во странство, во однос на складирање, дистрибуција и рециклира транспортен систем. Истражувањето и извршување на пластични логистичка торбите го земеме еден поволна позиција во нашата индустрија. Во меѓувреме, ние секогаш се погледне на обезбедување на впечатлив дизајн предлози за посебни индустрии и клиенти. Нашите производи се продаваат колку што се Германија, Холандија, Белгија, САД, Хонг Конг, итн

  научи повеќе
  WhatsApp Online Chat !