Teknologi

Disfigurements umum Plastik Products

gejala

sabab

Solusi

Kurang
(deformity)
1, tingkat aliran Nyawiji murah, lan ala flowability
2, Kakehan online nanging exhaust ala nimbulaké ora materi cukup kanggo bisa diiseni menyang growong
3, suhu injeksi Lower lan meksa
1, Pilih nyawiji luwih tarif aliran material
2, Tambah utawa ngluwihi exhaust pipo
3, Raise suhu injeksi lan meksa
Burr 1, langka clamping pasukan
2, Mold molak
3, aliran tarif Nyawiji iku dhuwur banget
4, Kakehan meksa injeksi
1, Nambah kapasitas clamping
2, Ngowahi jamur
3, Pilih nyawiji ngisor tingkat aliran material
4, Nyetel meksa injeksi
Split 1, materi Wrong nomer utawa kakehan timbal materi ulang menyang breakage saka struktur molekul
2, produk khayal lan construction jamur, kaku internal ana lan utamané materi mili directions
3, suhu Mold lan injeksi suhu ora cocog uga
4, Inlay budhal saka panggonan utawa ora anget-up
5, operasi Déwan Rude
1, Pilih materi cocok kanggo tembok sisih nglukis lan nggunakake account anyar masterbatch
2, Nyetel engineering ngecor lan engineering pembuangan
3, Nyetel suhu jamur kanggo suhu injeksi
4, desain Optimized lan anget-nganti inlay
5, Alon-alon Déwan operasi

mbedakake

katon

1, Prodhuk utuh, ora deformity utawa distorsi
2, werna banding, ora chromatism ketok

tutul

1, lumahing iki Gamelan, watara lorone lan Ngalahake ora Burr
2, Accessaries cocog uga, numpuk wis anteng
3, produk mudhun punika kuli, pecah, nalika produk kualitas dhuwur silken lan fleksibel

bobot

1, Miturut polimerisasi lan fisik, prodhuk cahya nuduhake crystallinity ngisor lan dhuwur kemurnian
2, Kanthi construction padha lan kekandelan sisih, digawe saka bahan sing padha, siji cahya bakal luwih

WhatsApp Online Chat !