Babagan awake dhewe

pic_22
Ningbo Zhongyi Engineering Co., Ltd
yaiku salah sawijining perusahaan pakar kanggo produk plastik lan uga pangembang kanggo cetakan. Kita wis setya dhéwé kanggo riset, desain lan marketing saka recyclable paket logistik produk digunakake, Nerjemahake isoh kanggo ngganti paket siji-wektu karo sistem bahan ulang packaging. Kita Yahoo kanggo nyedhiyani kualitas lan produk Eco-loropaken lan layanan super kanggo pelanggan adhedhasar loro ing China lan jaban rangkah ing syarat-syarat warehousing, distribusi lan sistem transportasi recyclable. Riset lan execution saka boots logistik plastik ndadekake kita njupuk posisi mupangati ing industri kita. Kangge kita tansah katon ing nyediakake usulan-usulan desain khusu kanggo industri khusus lan pelanggan. Produk kita wis didol minangka adoh minangka Jerman, Walanda, Belgia, US, HK, etc.

We duwe liwat 20 injectors plastik dikendalikake komputer karo kapasitas saka 100-10000 gram. We wis tak 6 departemen Nggawe, departemen produksi, R & D (kanggo item anyar & CAD / CAM jamur), ngimpor & kaca, perdagangan domestik, QC, mining & transportasi. We wis tak kapasitas apik saka Manufaktur lan mining & transportasi. Kapasitas taunan kanggo produksi bag cocog 8 yuta lan saben kapasitas taunan iki dhuwure 20000 ton.

semboyan kita "wong, Innovation and Quality". We Sincerely pangarep-arep sing kita bisa netepake long-term lan hubungan bisnis loropaken karo pelanggan kabeh ndonya kanggo Teknologi kapentingan.

B5 b1 b2


WhatsApp Online Chat !