• one-a
  • plastic
  • two

bab kita apa sabanjuré?

Ningbo Zhongyi Engineering Co., Ltd yaiku salah sawijining perusahaan pakar kanggo produk plastik lan uga pangembang kanggo cetakan. Kita wis setya dhéwé kanggo riset, desain lan marketing saka recyclable paket logistik produk digunakake, Nerjemahake isoh kanggo ngganti paket siji-wektu karo sistem bahan ulang packaging. Kita Yahoo kanggo nyedhiyani kualitas lan produk Eco-loropaken lan layanan super kanggo pelanggan adhedhasar loro ing China lan jaban rangkah ing syarat-syarat warehousing, distribusi lan sistem transportasi recyclable. Riset lan execution saka boots logistik plastik ndadekake kita njupuk posisi mupangati ing industri kita. Kangge kita tansah katon ing nyediakake usulan-usulan desain khusu kanggo industri khusus lan pelanggan. Produk kita wis didol minangka adoh minangka Jerman, Walanda, Belgia, US, HK, etc.

sinau More
  • f7f95d1a
  • 4346e935
  • 8550d949
  • produk fitur

    More

    fitur peralatan digunakake

    Ningbo Zhongyi Engineering Co., Ltd

    Ningbo Zhongyi Engineering Co., Ltd yaiku salah sawijining perusahaan pakar kanggo produk plastik lan uga pangembang kanggo cetakan. Kita wis setya dhéwé kanggo riset, desain lan marketing saka recyclable paket logistik produk digunakake, Nerjemahake isoh kanggo ngganti paket siji-wektu karo sistem bahan ulang packaging. Kita Yahoo kanggo nyedhiyani kualitas lan produk Eco-loropaken lan layanan super kanggo pelanggan adhedhasar loro ing China lan jaban rangkah ing syarat-syarat warehousing, distribusi lan sistem transportasi recyclable. Riset lan execution saka boots logistik plastik ndadekake kita njupuk posisi mupangati ing industri kita. Kangge kita tansah katon ing nyediakake usulan-usulan desain khusu kanggo industri khusus lan pelanggan. Produk kita wis didol minangka adoh minangka Jerman, Walanda, Belgia, US, HK, etc.

    mangerteni sing luwih lengkap
    WhatsApp Online Chat !